• Excursie Cacica- Iulie 2021

  Date: 2021.08.02 | Category: Copii cu disabilitati | Tags:

  Prin bunavointa Doamnei Jane Nicholson – Presedintele Fundatiei FARA Romania,  in cursul saptamanii 26-31 iulie 2021, 4 beneficiari ai Asociatiei “Iubeste-ma asa cum sunt” impreuna cu voluntari ai Asociatiei,  au participat la o excursie la Cacica, fiind cazati la casa de vacanta a Fundatiei FARA.

  Au fost vizitate atractive obiective turistice, religioase si culturale din zona Cacica- Manastirea Voronet, Sucevita, Atelierul de ceramica Marginea, existand astfel posibilitatea ca tinerii si voluntarii care i-au insotit, sa admire aceasta frumoasa zona istorica a tarii noastre.

  Membrii asociatiei prezenti au participat la activitati recreative si au petrecut o zi impreuna cu tinerii de la Casa Elisabeta a Fundatiei FARA.

  In filmuletul urmator sunt prezentate aspecte ale vizitei grupului nostru la Atelierul de Ceramica Neagra de la Marginea, judetul Suceava, unic in Europa…

  ┬áMultumim cu recunostiinta Doamnei Presedinte Jane Nicholson care a facut posibila aceasta frumoasa excursie membrilor Asociatiei “Iubeste-ma asa cum sunt” !