• Proiecte

  Date: 2010.04.15 | Category: | Response: 0

  a. * Noul Centru de zi „EMA” pentru persoane cu handicap – inaugurat pe 28 noiembrie 2012. Este situat pe str. Leordeni nr. 122, oras Popesti-Leordeni, jud. Ilfov. Multumim tuturor sponsorilor, voluntarilor, binefacatorilor, colaboratorilor.

  * Un nou microbuz pentru persoane cu handicap – face parte din proiectul noului Centru de zi „Ema”; este necesar transportului zilnic pe distanta de 3×2 kilometri al beneficiarilor de la familii la centrul de zi si înapoi. Suntem în curs de a aduna fondurile necesare si orice ajutor este binevenit. Banii se aduna în contul scris în dreapta acestei pagini. Multumim sponsorilor si binefacatorilor.

  b. SOCIALIZARE SI PETRECEREA TIMPULUI LIBER

  INTALNIRI LUNARE, in prima zi de luni din fiecare luna, cu toti membrii Asociatiei “Iubeste-ma asa cum sunt” si insotitorii lor, amicii, voluntarii etc. Activitati atractive, sarbatorirea zilelor de nastere, rugaciuni, intr-o atmosfera de primire calduroasa si acceptare reciproca, de bucurie si de iubire ASA CUM SUNT!

  EXCURSII IN TARA – Periodic (uneori chiar lunar). Se desfasoara in destinatii noi de fiecare data, pentru a-i ajuta pe membrii asociatiei noastre si familiile lor sa cunoasca Romania si punctele ei de atractie turistica. Multi nu au avut alte ocazii de a iesi din localitatea lor de domiciliu.

  TABARA DE VARA: la inceputul lunii august, in fiecare an, sub egida si sponsorizarea Fundatiei “Credinta si Lumina”, filiala romaneasca din Cluj Napoca.

  MARTURII

  – O mama marturiseste ca pana la aceste intalniri lunare nu a sarbatorit niciodata ziua de nastere a copilului ei cu handicap foarte grav si este foarte fericita ca a putut s-o faca intr-un ambient atat de prietenos.

  – Alta mama este recunoscatoare lui Dumnezeu si Asociatiei “Iubeste-ma asa cum sunt” pentru activitatile la care poate participa, pentru ca pana aici nu a indraznit sa iasa in societate cu el, din cauza rusinii si respingerii. Acum nu-i mai este rusine, iar societatea locala a inceput sa invete sa-i accepte, datorita campaniei noastre de constientizare.Sponsorizati fara sa va coste

CONTACT

Asociatia “IUBESTE-MA ASA CUM SUNT!”

Cod Fiscal: 17562992
Adresa: Str. Cap. Nicolae Mihai, Nr. 3, Bl. D3, Ap. 1, Popesti-Leordeni, Ilfov.

Persoana de contact: Margareta Ivan
Mobil: 0733 015 899
Telefon/Fax: 031 421 69 80
E-mail: ivanmargareta@gmail.com

Pentru donatii sau sponsorizari
Beneficiar: Asociatia “Iubeste-ma asa cum sunt”
Banca: Raiffeisen Bank, Agentia Popesti-Leordeni
Cont IBAN (lei): RO82RZBR0000060010033470

Adrese utile

Recent Posts

SITE SPONSORIZAT DE HostVision

Sponsorizati fara sa va coste