• Targ de Craciun

    Date: 2010.12.07 | Category: activitati, proiecte | Tags:

    Dragii nostri,

    Duminica, pe data de 12 decembrie, intre orele 10-18, la Romexpo, pavilionul 16-17 (sunt unite) Asociatia Internationala a Femeilor organizeaza ca in fiecare an un mare eveniment de Craciun: un bazar caritabil, cu produse inedite, specifice de Craciun. Vor fi si spectacole specifice, prezentate de echipe din diverse tari; deci aveti ocazia si de a petrece o duminica frumoasa.

    Vor participa 22 de fundatii si asociatii, precum si cateva zeci de ambasade. Veti gasi acolo produse utile pentru domenii foarte variate, precum si cadouri ideale pentru toate gusturile. Desigur ca puteti gasi cadouri si in alta parte, insa aici aveti ocazia ca prin pretul rezonabil platit pentru fiecare produs, sa faceti si un act de caritate: fondurile adunate sunt folosite exclusiv pentru beneficiarii fiecarui ONG participant.

    Anul acesta Asociatia “Iubeste-ma asa cum sunt” pentru copii si tineri cu handicap va fi prezenta pentru prima oara la acest bazar si s-a pregatit minutios cu zeci de tipuri de produse lucrate manual, de la fundite si clopotei crosetati pentru pomul de iarna si pana la picturi clasice de valoare. Acestea sunt fie primite ca donatie spre vanzare, fie sunt confectionate la Centrul de terapie ocupationala, prin contributia persoanelor cu handicap si a voluntarilor foarte talentati. Sunt produse unicate.

    Va asteptam cu mult drag sa ne vizitati si sa petreceti o duminica minunata, in asteptarea binecuvantatelor Sarbatori!

    Geta Lazar

    0721.447.297

    Imagini de la Christmas Bazaar!