• 13 octombrie – zi speciala pentru persoanele cu handicap

  Date: 2010.10.05 | Category: activitati, Copii cu disabilitati, proiecte | Tags:

  Organizarea Zilei Persoanelor cu Handicap, are ca obiectiv promovarea întelegerii problemelor legate de handicap, mobilizarea sustinerii demnitatii, drepturilor si bunastarii persoanelor cu handicap.

  Prin aceasta se încearca, de asemenea, sensibilizarea opiniei publice cu privire la avantajele care ar rezulta din integrarea persoanelor cu handicap în fiecare aspect al vietii politice, sociale, economice si culturale.

  Pe 13 octombrie, “ASOCIATIA “IUBESTE-MA ASA CUM SUNT ” alaturi de FUNDATIA MOTIVATION din judetul ilfov, va organiza un targ al persoanelor cu handicap la BAUMAX – SUN PLAZA, targ la care sunteti asteptati cu mult drag. Veti avea ocazia sa-i intalniti si sa le vorbiti pe cei care au nevoie de cei din jurul lor si sa achizionati diverse produse lucrate de ei.

  Voluntarii nostri vor fi prezenti la masa cu produsele pentru vanzare, iar Florin si Bianca- cei doi membri ai Asociatiei “Iubeste-ma asa cum sunt”, care prin bunavointa celor din conducerea Baumax un acum loc de munca, va vor astepta la raioanele lor.

  Reprezentantii Fundatiei “Motivation” va vor astepta cu emotie, gata sa va impartaseasca din experientele lor si sa va prezinte produse lucrate de ei.