• 10-11 iunie ne intalnim la BAUMAX – SUN PLAZA

  Date: 2010.07.09 | Category: activitati, Copii cu disabilitati, proiecte | Tags:

  CATALOG PRODUSE

  In acest weekend va invitam din nou la o intalnire speciala, o intalnire de suflet, unde veti putea face cunostinta cu asistatii nostri si veti putea cumpara produse realizate de ei.

  Copiii si tinerii nostri au pus atata suflet si speranta in fiecare lucru realizat de ei, incat acesta devine mult mai mult decat o simpla felicitare, o caciulita sau o pereche de botosei, devine o adevarata caseta in care au fost inchisa multa iubire, visuri si un strop de speranta.

  Speranta pentru un maine mai bun, in care cei din jur nu se vor mai uita la ei ca la un personaj de circ, visul ca intr-o buna zi, Centru de Zi va fi un adevarat centru de zi, unde isi vor putea petrece timpul intr-un mod frumos si unde vor primi asistenta medicala, si speranta ca cei din jur vor invata sa ii vada dincolo de aparente, sa vada in ei oameni cu nevoi speciale, dar asta nu inseamna oameni carora trebuie sa le intoarcem spatele, ci oameni carora sa le intindem o mana.

  Faptul ca veti face timp si va veti opri pentru o clipa si la standul nostru, chiar daca este doar pentru a ne spune “buna ziua” va insemna mult pentru noi.

  Va asteptam!