• Corina – Ingerul responsabil cu voia buna!

    Date: 2010.05.13 | Category: activitati, Copii cu disabilitati, drumetii, proiecte | Tags:

    Corina  este o adolescenta speciala. Chiar daca are aproape 18 ani ea nu suspina dupa VIP-urile de la televizor sau baietii din clasa, nu trimite biletele de dragoste nimanui. Ea are un dar mult prea special ca sa fie preocupata de aceste lucruri banale, un dar care o face sa ramana in sufletul oricarei persoane care o cunoaste.
    Ea este ingerul responsabil cu voia buna!

    Atunci cand am cunoscut-o, cu toate ca treceam print-o perioada mai grea, stiam ca de a doua zi urma sa raman fara serviciu si imi faceam griji imense gandidu-ma la facturile neplatite, ratele de la banca, mi-a inseninat ziua! Incercand sa ma concentrez asupra rasaritului de soare si a peisajelor, care in lumina difuza a diminetii pareau ireale, am simtit ca cineva mi-a atins umarul. Instinctiv m-am intors sa vad despre ce este vorba. Cum am intors capul am zarit-o pe Corina. Un zambet ingeresc ii insenina fata, dar in ochii ei am vazut asteptarea timida a reactiei mele. Nu am putut sa nu ii zambesc, nu am putut sa nu ma implic in jocul ei de copil lipsit de griji. Oricum, nu cred ca exista cineva care sa reziste farmecului Corinei! Tot drumul pana la Grota Sf. Andrei si inapoi, aceasta fetita inimoasa ne-a facut sa uitam de griji si oboseala, ne-am amuzat teribil si am ras asa cum nu o mai facusem de multa vreme.

    M-am uita cu admiratie la mama ei care o privea ca pe cea mai pretioasa comoara din lume, care o vedea pe Corina ca fiind darul lui Dumnezeu pe pamant, o mamica in ochii careia  nu am citit deloc oboseala sau tristete, am vazut doar acelasi zambet ca al Corinei!

    Poate Corina nu va ajunge niciodata prim-ministru, nu va face descoperiri in niciun domeniu, dar intotdeauna va umple inimile tuturor de bucurie, intotdeauna va aduce un zambet pe fata celui care era pe punctul de a lasa o lacrima sa-i tulbure linistea.