• Excursii ale membrilor Asociatiei in cadrul programului SA NE CUNOASTEM TARA

  Date: 2019.07.12 | Category: Copii cu disabilitati | Tags:

  In vara 2019 membrii Asociatiei Iubeste-ma asa cum sunt au participat la doua excursii de cunoastere a unor obiective istorice, culturale si spirituale nationale. Pe data de 1 iunie 2019 a avut loc vizita la Muzeul National al Agriculturii Slobozia, unde sunt expuse obiecte legate de istoria agriculturii, antropologia agrara si arheologia industriala specifica de pe tot cuprinsul tarii. Au fost admirate colectiile de unelte, masini agricole, etnografie, arta-religie precum si Biserica de lemn „Poiana”. Membrii asociatiei si insotitorii lor au participat la slujba religioasa de la Biserica Parohiei Romano-Catolice Slobozia, concelebrata de parintele Andrei Dumitrescu.

  Pe 6 iulie au fost vizitate resedintele Potlogi si Mogosoaia ctitorite de  domnitorul Constantin Brancoveanu, obiective istorice reprezentative ale artei romanesti. Membrii asociatiei au luat parte la liturghia oficiata de Pr.Fabian Mariut la Biserica Sf. Iosif Muncitorul – Buftea.

  Atmosfera frumoasa, socializarea, empatizarea si buna dispozitie a persoanelor participante au fost prezente pe tot parcursul celor doua excursii. Consiliul Director al Asociatiei si membrii acesteia multumesc personalului Muzeului Agriculturii Slobozia si ansamblurilor istorice Potlogi si Mogosoaia pentru atentia si grija cu care au tratat persoanele cu deficiente motorii, oferind cu amabilitate informatii interesante in cadrul tururilor muzeale.

  Un gand bun si rugaciunile noastre, pentru preotii care au insotit si au sprijinit spiritual membrii asociatiei in cele doua excusii.

  Voluntarii, prietenii si colaboratorii asociatiei au un mare merit in buna desfasurare a acestor activitati.

  Multumim sponsorilor si binefacatorilor care au facut posibile aceste frumoase tururi culturale de cunoastere a tarii !