• Dragi prieteni

  Date: 2013.02.14 | Category: Copii cu disabilitati | Tags:

  Primavara anului 2013, bate la usa sufletului fiecaruia dintre noi, stimulandu-ne parca sa trecem mai usor peste zilele sumbre, intunecate ale iernii, care in curand ne va parasi, iar primavara isi va deschide larg ferestrele luminate si  vom simti o stare de bine si un imbold de a munci mai mult si mai bine pentru persoanele noastre dizabile.

  Asa am simtit si noi saptamana trecuta, cand am inceput sa ne pregatim pentru intalnirea de ieri 4 februarie.  Intr-o simbioza aproape perfecta, comunitatea Credinta si Lumina, impreuna cu Asociatia “Iubeste-ma asa cum sunt“, au gandit ca la derularea programului intalnirii sa-i implicam mai mult si pe tinerii nostri dizabili, intr-un program intitulat (cu ghilimelele de rigoare) “Cenaclu literar“. Pentru impartasirea modestei noastre incercari, am realizat cateva filmulete scurte pe care le puteti vizualiza accesand linkul de la baza acestui text. Pe langa cele cateva filmulete, veti putea vedea si cateva imagini statice de la intalnirea noastra, dar si de la o mica claca de lucru cu cativa amici.

  Trebuie sa va impartasim si voua bucuria noastra. Da, suntem bucurosi constatand ca munca noastra da roade, ca este  cunoscuta in localitatea noastra, ceea ce a facut ca inca din prima luna a anului, numarul colectivului nostru sa se mareasca cu noi amici, voluntari (in ianuarie ni s-a alaturat Florin Sutru, psiholog, in calitate de voluntar), iar in februarie ni s-au alaturat inca doua persoane dizabile: Anca Delicoi si Dana Pata.

  La inceputul intalnirii, le-am rugat pe cele doua sa se prezinte si sa ne spuna de ce boli sufera, dupa care, asa cum obisnuim cu fiecare nou participant, le-am urat “BINE ATI VENIT “.

  La intalnirea noastra a fost prezent si Pr. Fabian.

  Intalnirea s-a incheiat cu serbarea celor nascuti in luna februarie.

  Georgeta Ene, responsabila Comunitatii Credinta si lumina, s-a intrecut pe sine.
  Atat cu cele scrise, mai multe veti afla vizionand imaginile filmate , accesand link-ul.

  https://docs.google.com/folder/d/0B_HzPtHAC6VaNHFxTmU1eF9YR0k/edit

  COMUNITATEA “CREDINTA SI LUMINA”,

  ASOCIATIA “IUBESTE-MA ASA CUM SUNT”.