Archive for the ‘proiecte’ Category

 • Intalnirea lunara de la Casa Comunitatii

  Date: 2022.10.06 | Category: activitati, Copii cu disabilitati, proiecte | Response: 0

  Membrii “Asociatiei Iubeste-ma Asa Cum Sunt” si “Credinta si Lumina”, s-au intalnit pe data de 3 octombrie 2022 pentru a petrece un timp impreuna, la Casa Comunitatii din Popesti-Leordeni. S-au rugat, au impartit cadouri si au sarbatorit pe cei care isi serbeaza ziua in luna octombrie. Multumim lui Dumnezeu pentru momentele petrecute impreuna. Multumim Cofetariei Harissa pentru ca ne doneaza tortul in fiecare luna. Este foarte bun!

 • Sponsorizati fara sa va coste prin Formularul 230

  Date: 2022.01.05 | Category: activitati, Copii cu disabilitati, proiecte | Response: 0

  Angajatii persoane fizice pot redirectiona 3,5% din impozitul pe venit pentru ajutorarea activitatii asociatiei noastre fara nici un cost suplimentar.

  Acest lucru se poate realiza prin descarcarea Formularului 230 de pe site la meniul SPONSORIZATI FARA COSTURI IN 2023, completarea acestui Formular de cerere de sponsorizare si trimiterea acestui document semnat prin posta la sediul ANAF din raza domiciliului.

  Contribuabilii care vor sa redirectioneze o parte din impozitul pe venit in limita a 3,5 % din venitul realizat in anul anterior au doua posibilitati: fie depun formularul 230 la ANAF, fie direct la entitatea beneficiara care il trasmite ulterior la ANAF.

  Exista si posibilitatea completarii formularului cu date si semnatura, apoi se scananeaza si se trimite pe adresa noastra de e-mail: ivanmargareta@gmail.com

  Potrivit legislatiei actuale, Formularul 230 are ca termen de depunere data de 25 mai 2023.

 • Obiecte artizanale confectionate in cadrul Asociatiei “Iubeste-ma asa cum sunt”

  Date: 2021.02.23 | Category: activitati, Copii cu disabilitati, proiecte | Response: 0

  In imagini sunt obiecte artizanale, martisoare si iconite confectionate de tinerii din cadrul asociatiei “Iubeste-ma asa cum sunt” in cadrul Serviciului de Asistenta si Suport Pentru Persoane Adulte  Cu  Dizabilitati  “Ema si Ligia”.

  Prin achizitionarea acestor produse poate fi sprijinita activitatea si derularea proiectelor noastre. Pentru detalii si comenzi, doritorii pot apela telefoanele de contact ale asociatiei.

 • Mare bucurie la Popesti-Leordeni! 28 noiembrie 2011

  Date: 2012.01.28 | Category: proiecte | Response: 0

  – “Ne mutam la casa noua!” (Claudiu)

  – “Sunt foarte fericita!” (Andreea)

  Acestea sunt cateva dintre manifestarile de bucurie ale tinerilor, cu ocazia inaugurarii noului Centru de zi pentru persoane cu handicap al Asociatiei “Iubeste-ma asa cum sunt” din Popesti-Leordeni, situat pe str. Leordeni nr. 122.

  La acest asteptat eveniment din 28 noiembrie 2011, la care Pr.dr. Fabian Mariut a facut binecuvantarea, au fost prezenti, pe langa tinerii beneficiari, oficialitati de la Primaria Locala: dl. Primar Grigore Trache, d-na director economic Marta Pavel si dl. Ion Petre, voluntari si angajati.

  Noul centru se numeste Centrul de zi “Ema”, in amintirea primului nostru beneficiar decedat. Acesta va gazdui activitati de terapie ocupationala, socializare si petrecere a timpului liber, integrare-reintegrare sociala. Multumim tuturor binefacatorilor!

  Dumnezeu sa fie binecuvantat pentru acest dar.

  Sponsori: Consiliul Local al Orasului Popesti-Leordeni, Apanova Bucuresti, Renovabis Germania, Ina Sales SRL (lemne pentru cofraj si cuie), Baduc (armatura, fier), Glacial Prod (beton, nisip, pietris), Isopan (tabla pentru acoperis, accesorii), FM Group Cosmetics SRL (produse de parfumerie, cosmetice si detergenti). Le multumim tuturor pentru ajutor, fara nici unul din aceste ajutoare mici sau mari centrul n-ar fi putut functiona deja.

 • Targ de Craciun

  Date: 2010.12.07 | Category: activitati, proiecte | Response: 0

  Dragii nostri,

  Duminica, pe data de 12 decembrie, intre orele 10-18, la Romexpo, pavilionul 16-17 (sunt unite) Asociatia Internationala a Femeilor organizeaza ca in fiecare an un mare eveniment de Craciun: un bazar caritabil, cu produse inedite, specifice de Craciun. Vor fi si spectacole specifice, prezentate de echipe din diverse tari; deci aveti ocazia si de a petrece o duminica frumoasa.

  Vor participa 22 de fundatii si asociatii, precum si cateva zeci de ambasade. Veti gasi acolo produse utile pentru domenii foarte variate, precum si cadouri ideale pentru toate gusturile. Desigur ca puteti gasi cadouri si in alta parte, insa aici aveti ocazia ca prin pretul rezonabil platit pentru fiecare produs, sa faceti si un act de caritate: fondurile adunate sunt folosite exclusiv pentru beneficiarii fiecarui ONG participant.

  Anul acesta Asociatia “Iubeste-ma asa cum sunt” pentru copii si tineri cu handicap va fi prezenta pentru prima oara la acest bazar si s-a pregatit minutios cu zeci de tipuri de produse lucrate manual, de la fundite si clopotei crosetati pentru pomul de iarna si pana la picturi clasice de valoare. Acestea sunt fie primite ca donatie spre vanzare, fie sunt confectionate la Centrul de terapie ocupationala, prin contributia persoanelor cu handicap si a voluntarilor foarte talentati. Sunt produse unicate.

  Va asteptam cu mult drag sa ne vizitati si sa petreceti o duminica minunata, in asteptarea binecuvantatelor Sarbatori!

  Geta Lazar

  0721.447.297

  Imagini de la Christmas Bazaar!

 • 13 octombrie – zi speciala pentru persoanele cu handicap

  Date: 2010.10.05 | Category: activitati, Copii cu disabilitati, proiecte | Response: 0

  Organizarea Zilei Persoanelor cu Handicap, are ca obiectiv promovarea întelegerii problemelor legate de handicap, mobilizarea sustinerii demnitatii, drepturilor si bunastarii persoanelor cu handicap.

  Prin aceasta se încearca, de asemenea, sensibilizarea opiniei publice cu privire la avantajele care ar rezulta din integrarea persoanelor cu handicap în fiecare aspect al vietii politice, sociale, economice si culturale.

  Pe 13 octombrie, “ASOCIATIA “IUBESTE-MA ASA CUM SUNT ” alaturi de FUNDATIA MOTIVATION din judetul ilfov, va organiza un targ al persoanelor cu handicap la BAUMAX – SUN PLAZA, targ la care sunteti asteptati cu mult drag. Veti avea ocazia sa-i intalniti si sa le vorbiti pe cei care au nevoie de cei din jurul lor si sa achizionati diverse produse lucrate de ei.

  Voluntarii nostri vor fi prezenti la masa cu produsele pentru vanzare, iar Florin si Bianca- cei doi membri ai Asociatiei “Iubeste-ma asa cum sunt”, care prin bunavointa celor din conducerea Baumax un acum loc de munca, va vor astepta la raioanele lor.

  Reprezentantii Fundatiei “Motivation” va vor astepta cu emotie, gata sa va impartaseasca din experientele lor si sa va prezinte produse lucrate de ei.

 • Reduceri la ultimele tablouri expuse la BAUMAX SUN PLAZA

  Date: 2010.07.27 | Category: activitati, Copii cu disabilitati, proiecte | Response: 0

  50% REDUCERI DE VARA in perioada 27 iulie – 15 august, la picturile din expozitia doamnei Iulia Cmit de la BAUMAX SUN PLAZA!

  Amenajandu-va casa cu gust prin aceste picturi originale de valoare, contribuiti la participarea in tabara de la Pralea a unor copii si tineri cu handicap din Asociatia “Iubeste-ma asa cum sunt”. Read the rest of this entry »SPONSORIZARE FORMULAR 230

CONTACT

Asociatia “IUBESTE-MA ASA CUM SUNT!”

Cod Fiscal: 17562992
Adresa: Str. Leordeni nr. 122, Popesti-Leordeni, Ilfov. Cod postal 077160

Persoana de contact: Margareta Ivan
Mobil: 0733 015 899
Telefon/Fax: 031 421 69 80
E-mail: ivanmargareta@gmail.com

Pentru donatii sau sponsorizari
Beneficiar: ASOCIATIA IUBESTE-MA ASA CUM SUNT
Banca: BRD, Agentia POPESTI-LEORDENI
Cont IBAN (RON): RO32BRDE441SV14414174410

Adrese utile

Recent Posts

SITE SPONSORIZAT DE HostVision

Sponsorizati fara sa va coste